Post by mpathactidolta on Feb 8, 2022 0:34:12 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Modern Warplanes: PvP Warfare ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Modern Warplanes: PvP Warfare IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ מקודד אינסוף אבני חן ▞▞▞
▞▞▞ Modern Warplanes: PvP Warfare 2022 version ▞▞▞
גרפיקה חצי הגונה, חוץ מזה הפרסומות שלה, רוצה כסף לזהב ואולי אחד ממשחקי הטיסה הגרועים ביותר שיש בכל מה שקשור למשחקים. אל תתעסק בזה. קבל כנפי מלחמה במקום. אין בקרת מצערת, לא יכול לדעת אם יש לך נעילת טילים וירי אוטומטי של מקלעים!!!
סימולציית קרב האוויר ה"אמיתית" היחידה... שיחקתי הרבה... אפילו לא קרוב לזה... המשחק הזה בהחלט שם קץ לכל האחרים שמנסים להפוך אותו לסביבה אווירית אמיתית... תודה לך כל כך הרבה .... יאל ראד.
אוקיי.. אני אשקול שוב את ההערה לשעבר שלי אם אני באמת רוצה להרחיב את השחקנים שלך.; הגרפיקה של המשחק היא מדהימה למען האמת, אבל אני חושב שאתה צריך: 1. צור FPV מתא הטייס (לא רק מצלמה חיצונית) עם HUD וחוגות. זה הופך את המשחק למציאותי יותר. 2. הוספת שליטה באמצעות הנייד בעצמו (פיהוק ופיצוץ) כמו שמשחקים אחרים עושים .. הופכים את השליטה במטוס לקלה יותר. 3. האצה על ידי מצערת כמו מטוס אמיתי (עם AB). 4. בחירת נחיתה בשדה תעופה באי. צריך יותר!??
מורכב מידיי
משחק נדיר
משחק יקר מאוד. זמן ההמתנה לסיום השדרוג הוא ארוך עד כדי גיחוך. ברמה מסוימת של כל שדרוג צפייה במודעות אפילו לא תעזור. הביצועים זקוקים לשיפור רב. שלם כדי לזכות באפליקציה, מאוד חסר תועלת אני מסיר אותה
אני אוהב את המשחק אבל אני ממשיך לקבל את התגובה המעצבנת שאומרת "תגובת שרת גרועה" אני משתמש ב-Wi-Fi וניקיתי מטמון וניקה נתונים, אשמח להגדיל את הדירוג שלי אם תתקן את זה. וגם אין לי צ'יטים במשחק. אז בבקשה תקן את זה. אפילו אחד החברים שלי חווה את זה.
המשחק ממש טוב אבל האלגוריתם לא מזהה ולא מתאים את השחקנים Lvl והתגמול לאחר הזכייה נמוך מדי אתה לא יכול לשדרג את המטוסים או הטילים שלך לשפר את זה אנחנו לא יכולים להרשות לעצמנו לקנות כל פעם ותמיד מקבלים S+ lvl Player s I אני ב-A אני לא יכול להילחם איתם יש להם מטוס וטיל גבוהים יותר.
משחק מצויין, כיף!!. קצת פרסומות, אבל נסבל...
נהג לשחק בו הרבה אבל בעדכונים האחרונים הוא התחיל להיות יותר מפגר, בבקשה הפוך אותו לידידותי יותר למכשירים ניידים ברמה נמוכה, בסך הכל המשחק ממש כיף מכיוון שיש לו מגוון מטוסים ואויבים שונים להתמודד איתו, וגם אני כאילו סגנון המשחק הוא די כמו זה מסדרת Ace Combat, אני אוהב את זה
Modern Warplanes: PvP Warfare Akció rago
זה קרה מספר פעמים בעבר. עדכונים לא פותחים את המשחק. ועכשיו כל מה שאני רואה שמשחקים באינטרנט הם יותר חזקים. כל כך הרבה שחקני פריצה ב-mwp.
עדיין עכשיו אין לי מושג איך לפתוח את SR71 ו-FAXX. כמו כן בעת תמרון, המטוסים חייבים גם להיות מסוגלים לתפקד הפוך. כך השחקנים יכולים לקבל הזדמנות טובה לתמרן. נא לכלול תכונה זו. התגמולים שמקבלים מאוד פחותים והמטוסים, הטילים וכו' עולים הרבה. זה כמעט בלתי אפשרי להשיג את המטוסים הטובים ביותר גם אם אתה משחק טוב.אז ה-4star..If גם יהיה טוב יותר אם ייכללו משימות קמפיין. זה נותן לשחקנים אתגר טוב.
משחק מעולה גרפיקה מצויינת ואחלה מטוסים.
משחק נהדר. סופר גרפיקה ואקשן עמוס. אני אמשיך לשחק כל עוד אני יכול... עבודה נהדרת בפיתוח המשחק הזה. דבר אחד שהייתי רוצה לראות, הוא היכולת לדבר עם שחקנים בודדים. אנא קדם ופתח את קונספט צוות הברית... יהיה נהדר!
זה טוב אבל רק הצעה, המשחק יכול להיות נהדר אם מטוס הקרב ימריא ממסלול או מנשא, והפקדים והמשחק יכולים להשתפר לחוויית קרב כלבים אינטנסיבית יותר. אם אתה יכול לכלול משימות או הפצצות, סיוע אווירי, סיור וכו', זה יהיה מדהים.
Save The Girl Казуални vzp
אייייייי
חרא משחק
וואו המשחק הזה ממש טוב אני אוהב את זה אבל יש בעיה שיש כל כך הרבה תקלות אבל המשחק הזה טוב וזה כאילו אנחנו הלוחמים האמיתיים אז עשיתי
זה משחק נפלא. הגעתי לרמה 4 תוך 40 דקות בלבד. הגרפיקה מושלמת כמו גרפיקת PS5. הורדתי את המשחק הזה בנייד של אבא שלי. אפילו חבר שלי הוריד את זה וזה היה פשוט מדהים. בבקשה תעשה עוד משחקים כאלה. תודה.
היי חברת GD, יש לי בעיה במשחק הזה, כי אם התחלתי את המשחק, ה-MB של הנתונים הסלולריים שלי אוכלים מהר מדי, אז הצעתי שתצטרך לתקן את הבעיה הזו לגבי הנתונים הסלולריים. הפוך גם את המשחק הזה ליותר מציאותי, החלף את נושאת המטוסים לאוניית נושאת ולא את הנושאת הצפה.
למרות שהמשחק לא רע, מגיע משחקן Sky Gamblers ותיק ושחקן Metalstorm לשעבר (משחק iOS שהוצא ישן יותר), הפקדים פשוט לא עושים את זה בשבילי. אתה לא שולט מתי לירות בתותח שלך ואתה לא יכול לשלוט מתי לירות את ההתקפה ה"מיוחדת" שלך. זה אוטומטי, אתה כן שולט בירי של לפחות נשק אחד, אבל שמירה על נעילה עם ערכת הבקרה היחידה הזמינה לא עוזרת. הבעיה המרכזית שיש לי היא שאין לי מד תאוצה או כל אפשרויות בקרה אחרות.
אני נהנה מאוד מהמשחק הזה וזה מוביל אותי לקנות את המטוסים הסודיים ביותר. תודה לחברת GD על העדכון האחרון בנושא יציבות. אתם משוגעים, נסה לתת זווית צילום של טייס במידת האפשר, כמו נוף המושב של הטייס. זה צריך להיות כיף עבור תוכן VR!
מעולה משחק מדהים
כל משחקי המטוסים השונים מאוד האלה הם מדהימים מאוד, אבל קשה לי להבין אותם, אבל תודה בכל מקרה.
זה היה משחק בסדר עד שהתחלתי לשלם על פריטים שאני לא יכול לקבל שום דבר בחינם דרך המודעות יותר, המודעות אפילו לא יופיעו יותר רק תמשיך לומר שהמודעה לא זמינה. זה כאילו עכשיו שילמתי על דברים שזה כל מה שהם רוצים שאני אעשה עכשיו זה לשלם על הכל. לא יכול לקבל שום דבר בחינם יותר.
מישחק כיף ומאוד מאתגר ממליץ להוריד מישחק שווה
אני משחק מאז 2019 וזה משחק נהדר. גם המפתחים די טובים, ביקשתי שיוסיפו את ה-SR-71 מזמן והם עשו זאת. עם זאת, מערכת האנטי-צ'יטים היא זבל והדרך היחידה באמת להתקדם כדי להתחרות היא לשלם ואתה תפגיז מאות, השקעתי בקלות הרבה יותר מ-1K למשחק הזה. זה שוד. בשבילי זה לא משנה, יש לי עבודה טובה אבל לרוב אני מבין שהמשחק הזה לא מתקרב לתקציב שלך. רק מטוס אחד בלבד יעלה לך 100 דולר. GL
התקנתי את המשחק הזה לפני 3 ימים ואחרי 3 ימים יש צורך בגרסה מעודכנת!!!!! לדעתי זה הכי גרוע!
אנחנו צריכים מטוסים עם הנשק שהם היו מצוידים בהם במקור יחד עם תותחים (כולל המיקום המקורי של התותחים) יחד עם המוץ והאבוקות. בבקשה, יש מצב קמפיין כמו ארוך, שבו נוכל להשתמש בפצצות ובטילים נגד ספינות. בנוסף, כוללים את ה- Mirage-2000 ואת ה-A-10 Thunderbolt. אני גם מתעקש שנוכל לשדרג את ביצועי המטוס שלנו רק על ידי חלקים שאנחנו יכולים לקנות. בנוסף, שדרוג במראה ההאנגר ובטיסת לילה
העלות פשוטה מדי ויש להפחית אותה אבל המשחק נחמד
כיף אבל לא מספיק
עבר יום מאז שהמשחק הפסיק לעבוד פתאום; כבר יצרתי איתך קשר במייל, אבל אין תגובה. הודעת השגיאה היא "לא ניתן לעבד בקשה - קוד תגובת שרת גרוע: WRONG_COMMAND_ORDER" והיא מתרחשת ברגע שאני נכנס לאינטרנט; אתה מוכן בבקשה לעזור לי עם זה? אני חושב שזה קשור לשרתי משחקים, ולא למכשיר שלי; ניקוי המטמון לא היה שימושי.
למשחק הזה יש המון פוטנציאל. אבל JEEZ. המשחק צריך להאט מעט. אם הייתה התאמה לרגישות השליטה זה היה מגיע רחוק מאוד. אחרת זה יציב. אבל זה כמעט בלתי ניתן לשחק כי הפקדים הם כל כך נוגעים.
מבחינת המשחק הכללי, משחק לא רע. הסיבה שאני נותן לו ביקורת כל כך גרועה היא בגלל האווירה החמדנית שאני מקבל מהמפתחים בזמן משחק. אני אומר את זה בגלל שיש לי פסים מלאים של חיבור נתונים 4G LTE אבל מסיבה כלשהי, אין לי חיבור לאינטרנט לשחק באינטרנט. אבל בהחלט יכול לטעון את המודעות האלה. אני מניח ש"באופן נוח" יש לך רק את מצב המשחק האחר הזה כדי שאוכל להוריד ולשחק במצב לא מקוון. לא מגניב, חברים.
המשחק הזה הוא משחק חובה. יש לו מבחר של מטוסים ניתנים לשדרוג שהם תחת גרוע לחלוטין! אתה לא צריך לשלם כדי לנצח. אתה פשוט צריך לדמיין שאתה בתא הטייס של כל אחד מהשוטים האלה ולצבור זמן טיסה להישגים גדולים. אדם מסוגל לטוס תחת שליטה קלה. גם לטוס החוצה לשלוט אם תשדרג למהיר מבלי להתרגל להבדל המיידי בכל שדרוג. טיסה מעולם לא הרגישה כל כך אמיתית עד שמטוסים מודרניים אפשרו זאת. אתה אוהב לטוס? הוכח זאת
משחק כיף מאוד ממליץ בחום מי שלא מוריד מפספס
אוהב את המשחק, והייתי מוציא עליו כסף, אבל הבעיה היא ב-team deathmatch אני כל הזמן מאבד את הקשר שלי, אני לא מבין למה, כי אני משחק במשחקים דומים אחרים ובקושי מאבד את הקשר, אז זה בטח המשחק הזה שגורם בעיות החיבור, אני לא יודע, אבל אני לא באמת יכול לשחק במשחקים קבוצתיים, רק הישרדות אז אני חייב למחוק את המשחק הזה, כמה חבל, גם אני מאוד אוהב אותו!
המשחק באמת מדהים בהתחשב בחוויה הכללית ובגרפיקה, כדאי גם לשקול להוסיף נוהל המראה כאשר השחקן מתחיל במשחק בפעם הראשונה. זה יהיה רק להגדיל לקבל את זה. כמו כן, אם אתה יכול להזיז את הדשים בפניות ותנועת מטוסים זה יהיה מדהים. אחרת המשחק ממש מעולה.
לשחק במשחק זה יפה אבל מביך כשאתה מבין שאתה צריך להחזיק רק בטלפון חכם אחד, אחרת אתה תאבד את המידע שלך על הקודם כשאתה מתקין אותו בטלפון אחר, אתה צריך להתחיל מחדש גם אם אתה ברמה 24 אחרי כל כך הרבה כסף שהוצאת על מטוס, נשק, שדרוגי קנונים, אתה מפסיד כל דבר. בבקשה אתם צריכים לספק לנו אפשרויות חלופיות כדי שלא נאבד את העבודה הקשה שלנו על ידי פתיחת בשר ודם
מדובר במטומטם
🤙🤙🤙🤙🔥🔥🔥🔥
איך אני אוהב פרסומת באמצע משחק אונליין! זבל של משחק, מאחל להחנק מהכרפס
מכניקת משחק נהדרת בהחלט, מגוון מטוסים, ויזואליה, גרפיקה והרשימה עוד ארוכה. עם זאת, אני רוצה לציין שיש הרבה אי דיוקים במשחק, לדוגמה, ל-GR-4 Tornado לא יכול להיות זריזות גבוהה יותר ממטוסים אחרים, הוא יכול להיות בעל שריון גבוה במיוחד, אם כי, ולהפוך את הפיזיקה לקצת מציאותית, אפילו Ace Combat לא מאפשר לך להתהפך לאחור יש מאין. בסך הכל אני אוהב את המשחק. [נ.ב.: הוסף בקרת מומחים שבה אני יכול לגלגל את המטוס שלי באופן ידני]
אחלה משחק