Post by salttabdigise on Feb 28, 2022 6:43:38 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ D4DJ Groovy Mix ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ D4DJ Groovy Mix IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ nekonečně všech hack ▞▞▞
▞▞▞ D4DJ Groovy Mix 2022 version ▞▞▞
Zábavná hra, zákaznický servis bad bugs. Moje hlavní jednotka se zasekla jako Photon NPC a nic se nedalo opravit. Odinstalujte, znovu nainstalujte – a můj pokrok je pryč. Dobře. Použiji svůj převodní kód. Neexistuje, i když jsem to napsal a nikdy jsem to nezrušil. Ani automatická odpověď na mé e-maily. I když je tato hra sama o sobě opravdu zábavná, veškerá zábava se zastavila skřípěním a vztekáním.
Zábava s dobrou písničkou, ale vždy musím mít posuvník na auto, protože je to tak šílené, že nemůžu hrát, a doufám, že se budu bavit se zapnutým posuvníkem
To koktání mě zabíjí... Potřebuji to koktání opravit
Je dobré, že nebudu lhát, ale v Gacha mám tolik nových skinů, které mám, ale dostávám jen nějaké 2 nebo 3 hvězdičky, a dokonce jsem dostal 2 a 3 hvězdičky, kde je ten druhý, na kterém mám tolik 2 a 3 hvězdiček jako 8 gacha pokusů, a jako bych našel 4 hvězdičky, které jsem dostal, jako bych také dostal tolik 4 hvězdiček, ale nedostal jsem ŽÁDNOU z toho... Promiň, musím to smazat.
prosím opravte podlahovou výzvu, je to někdy trochu laggy 🙏🏼
D4DJ Groovy Mix Musik xxw
Dobře, dal jsem této hře druhou šanci a rozhodl jsem se to zkusit znovu. Pořád to zaostává a koktá na žlutých jezdcích, že mě to mate. Je to tak strašné, že když se to stane, zvuk se také zadrhává. Ve skutečnosti jsem vypnul všechny vizuální efekty a stále je to velmi laggy. Jsem z tohoto problému zděšen a zarmoucen. Opravte to nebo jen odstraňte žluté posuvníky, pane.
Miluji tuto hru, hudba a herní mechanismy jsou skvělé, ale mám obrovský problém. Na konci dlouhých tónů u většiny písní se hra zaostává a to téměř vždy vede k tomu, že ztratím své kombo. Zkoušel jsem všechno, včetně vypnutí kinematografie, nastavení kvality na nejnižší možnost a dalších věcí, ale zpoždění nikdy nezmizí. Prosím opravte to! Rád bych si hru náležitě užil!
Ve více životech není žádné tlačítko zpět. Pokud někdo JINÝ vybere skladbu, kterou ještě nemám odemčenou, nutí mě to přehrát jednodušší nastavení. Takže to plýtvá mou energií hraním věcí, které nechci hrát, nebo se mi pozastaví účet, protože by to mohlo být problematické pro ostatní hráče a já stále ztrácím energii. Také když se moje hra zasekne a restartuji, budu pozastaven.
Hra je pěkná (trochu na obtížnou stránku pro palcové uživatele), ale prosím přidejte také milgramové písně na EN server
tato rytmická hra je taaak moc zábavná, je snadná a velmi návyková jedna z nejlepších rytmických her z mých zkušeností!! jedinou stížností je, že se mi to zpožďuje, kdykoli jedna z mých postav použije dovednost, obrazovka se začne zpožďovat a je těžké vidět, kde mám stisknout kromě toho, úžasná hra! jen si přeji, aby se moc nezpožďovala více životů nebo sólo
příliš zdrcující a komplikované
byl super závadný a zpožděný
D4DJ Groovy Mix 음악 xpww
Zdaleka nejhorší sazby vůbec. 3 % za 4 hvězdičky? Haha ne, spíš 0,5, ceny jsou tak špatné
viděl jsem reklamu na youtube, kde jsem viděl, že miyu takagi byl VA. Vyjádřila mou oblíbenou postavu ever rain, nebo nijika karatachi, a viděla, že to musím zkusit. takže jsem asi špatně zjistil, jak dobrá tato hra je
Příliš mnoho mluveného příběhu, jsem tu, abych hrál hru.
Zdůraznil jsem tedy, že ke zpoždění a zadrhávání dochází vždy po dlouhých tónech. Nezáleží na tom, jestli hraji na automat nebo manuál, hodně se zadrhává a zadrhává. Doufám, že se to vyřeší, protože hra je skvělá...
Tato hra je velmi návyková. Yo, umění a animace jsou prostě 💯. Naprosto miluji výběr hudby a to, že můžete skladbu „nacvičit“ bez použití energie, ale přesto můžete získat známku alespoň D. I když se hra občas hodně načítá, napadlo mě, že by to mohlo být kvůli internetu.
Přenosový odkaz na Twitteru je nefunkční, nyní jsem ztratil svá data
D4DJ Groovy Mix Music zsvd
Hratelnost je dobrá, ale vázat aplikaci na jedno zařízení je prostě hloupost. Není k tomu jiný důvod než chamtivost.Mám problém s poklesem fps v multi live a baterie se tak rychle vybila, doufám, že to dokážete opravit
Hraji hru od vydání JP a od té doby mě baví. Jedinou stížností, kterou mám, je, že zvuky klepnutí jsou na mých zařízeních Android velmi nekonzistentní a zpožděné. Pokusil jsem se pohrát s nastavením ve hře, abych zjistil, zda se to dá synchronizovat s mými dotyky, ale stále se mi to nedaří správně. Hru jsem musel hrát na svém starém iPhonu 5. Kromě toho tu hru miluji - **Upravit** Tyto problémy, které jsem uvedl, jsou nyní opraveny a hra běží velmi dobře na všech mých zařízeních
Je to docela zajímavá hra s ohledem na rytmickou část hry....karty gacha mají krásné umění!!! Milovníci rytmických her by měli tuto hru skutečně vyzkoušet!!! Je to zábavná hra
Johne cortex, shrnuje problém, takže jen můj dodatek, opravte přenos směsi mezi písněmi, jak tvrdě, tak i zkušeně to má drsný důvod, když píseň přechází na novou, vždy se najde jeden nebo dva tóny, které se podaří neklikatelné příčiny, když se objeví, je již pozdě na ně kliknout.Hraji to několik měsíců a je to skvělá rytmická hra ve stylu anime, ale nedávno jsem NPC viděl pouze ve hrách online, nejsem si jistý, zda je to chyba serveru nebo nedostatek hráčů nebo tak něco bylo by hezké, kdyby to byla chyba popularity, dám pozitivnější recenzi
Je to skvělá hra, ale nedoporučuji za ni utrácet peníze. Sazby gacha jsou prostě nekonečná bolest.
Hrál jsem to po shlédnutí D4DJ: First Mix. Miluji to!!!!
Hra je zábavná, ale jediným problémem je odpojení. Moje wifi je dost dobrá na hraní hry, ale stále mě odpojuje. Někdy se chystám udělat gacha, ale odpojí se, a když aplikaci znovu otevřu, neuloží položky, které jsem dostal. Opravte prosím tento problém. Ale celkově je hra úžasná a zábavná!
Dělal jsem gacha a získávám postavy, ale když je zkontroluji, nezobrazují se. má to tak být? musím pro odemknutí postavy něco udělat? Zrovna včera jsem měl spoustu chatacterů a dneska prostě zmizeli, já mám sotva nějaké.
Uncharted Tides: Port Royal Avontuur cvpu
tolik bugů a laggy, dej mi prosím více štěstí za omezený banner gacha pro f2p hráče zdarma
🤮🤮🤮🤮
hraní na mém tabletu je trochu obtížné kvůli tomu, jak je vše rozložené. Věci, které musíte stisknout, se prolínají s pozadím, takže je těžké získat správné poznámky.
Úvod a tutoriál je příliš dlouhý... Chci jen hrát, ne číst příběh
Byla to velmi dobrá hra, stěžuji si jen na to, že mě na zápasech vykopává a už ji nemůžu hrát, psalo to, že je to problém s připojením, i když s mým připojením není nic v pořádku, opravte to prosím, abych mohl přijít zpět a hrát hru znovu.
za výhru se vyplatí, jak je to jednoduché. Také písně jsou na hovno lmao, půjdu hrát barevné pódium, protože jejich písně jsou bangery